Mijn Werk

Trouwen

Bij een bruidspaar horen bloemen.
Niet alleen klassieke boeketten maar ook polsboeketten, tasjes, hals- en haarsierraden, autoversieringen, kerk- en zaalversieringen, of uw buitenfeest helemaal in stijl. Alles aangepast aan de wensen van het bruidspaar.

Overlijden

Bloemwerk voor een begrafenis, crematie of herdenking hoeft niet standaard te zijn. Met persoonlijke accenten kan een bloemstuk aangepast worden aan vrijwel iedere wens. Kistversiering, grafstuk, bloemstuk voor een mortuarium, kerk of zaal. Grafwerk kan voorzien worden van een lint naar keuze of een persoonlijke (afscheids)tekst.

Bedrijven

U heeft een (klein) bedrijf? Heeft u er al eens aan gedacht om uw stand op de beurs extra aandacht te geven met bijzondere objecten waar uw product centraal staat in combinatie met bloemen of planten. Of wilt u uw bedrijf een nieuwe look geven met behulp van een nieuwe aankleding met planten, alles is mogelijk.

Speciale gelegenheden

Geeft u een groot feest in een bepaald thema dan is het natuurljk ook mogelijk om bijvoorbeeld uw tuin of uw zaal helemaal om te toveren in dit thema met behulp van plantaardige objecten. Ook bij een intiem feestje bij u thuis of bijvoorbeeld met de feestdagen kan een mooi opgemaakte tafel natuurlijk niet missen in het geheel.